S<3M!
Voljeti.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo..

11.10.2017.

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii (:

Koliko vremena možete da čekate, toliko i volite!
Posebno je lijepo dočekati #sedmi i dobiti ovu sliku.
Image and video hosting by TinyPicVoljeti. ❤

11.10.2017.

#trećioktobar #čarobnioktobar #1000

Dragi moji blogeri, Sajo i ja, na ovaj čarobni treći oktobar izbrojasmo #1000 dana. MašAllah 😊
Želim s njim i dalje da nižem lijepe trenutke, dane pune ljubavi, ispunjene od jutra do mraka.. Zanimljivo je to kada pronađeš dijelove sebe u nekome. Zanimljivo, jer ponekad mislim da sam samo ja imala tu neku blesavu naviku, ali dvoje nas je.. i Sajo je kao ja. Ne postoji ništa ljepše nego kada sa nekim zavoliš sebe. Onog sebe koga si čuvao od drugih. Znam, ponekad i zagalamim, ponekad sam dosadna, ponekad.. ali, takvu me drugi ne znaju. I nikada neće znati. On je moj mir, rijeešenje, zagrljaj. Moram da naglasim da Sajo meni nije daleko. (: Za mene je daleko nešto što nemam želju da dotaknem. Daleko može biti pored mene, isto kao što blizu može biti na kraj svijeta.
Nije važnost u daljinama, već u sličnostima srca. 😊
Njegovo srce je moje.. i dišemo kao jedno. Već dugo je tako. I ako mene pitate, uvijek bi' prije birala fizičku daljinu, nego onu daljinu od srca. Jeer, kada si daleko od srca, tu nema putovanja, tu je kraj. Lijepo je kada ti je neko na dohvat zagrljaja, ali kada nije, kada je daleko, ljepše je i mnogo bitnije, da je uvijek na dohvat srca. SRCE NE RAZUMIJE DALJINU!
Znate, postoje ljudi koje viđamo svaki dan, na korak su nam od oka, ali kilometrima daleko od srca. Ja sam pronašla sebi blisku osobu, osobu koju volim, samo imam tu nesreću da su toj našoj blizini suđene daljine, ali protiv sudbine se ne može. Protiv sudbine ne može, ali protiv geografije može. Ništa daleko nije, ako je blizu ♥.
Jeeer, kako kaže Paulo Coelho "Ono što oči ne vide, srce osjeća."

Voljeti. ❤


  Image and video hosting by TinyPicNovih 100 komada ^___^Čarobnih:66261