S<3M!
Voljeti.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo..

17.01.2018.

3. (: naaaaaaaaajsretniji

Sve dok tebe srela nisam, živjela sam bez ljubavi.
Danas je #1106 dan naše veze, #41 dan zaruka i #1051 dan kako se volimo (:
Brojke nam ništa ne znače, ali opet potajice volim kada vidim veliki broj i kada brojimo godišnjice :$
Ovog sedmog januara je bila naša TREĆA GODIŠNJICA!
Nismo bili zajedno, ali nismo bili ni tužni. Budući da se bliže NAŠI DANI, NAŠ ZAJEDNIČKI ŽIVOT nekako smo zažmirili na to sve i razmišljali o danima koji tek dolaze, o danima koje ćemo da volimo. :)
Razmišljali smo ružičasto i nastojimo da nam razmišljanje tako i ostane, bar do maja aBd.


Ja mirnu luku nisam imala, dok njega nisam pronašla.
Onda se desio ON. Pored njega sam pustila korijene i zakoračala tako sigurno da, jednostavno, nisam nikad razmišljala da uz njega nešto ne mogu. Čini mi se da mi je krenulo odjednom sve, da me sreća pratila i da je tako i dan danas, hvala Bogu.
Postali smo jedna priča, dvije uloge. Uživali u trenucima koje smo provodili zajedno, svaki zagrljaj je bio poseban, jer se nismo mogli grliti kada god smo to htjeli. Daljina nas je sputavala u dosta stvari, ali mislim da smo i njoj stali u kraj i da ćemo joj ubrzo mahnuti i biti podrška svima koji budu trebali da funkcionišu na isti način. SVE JE MOGUĆE I LAKŠE U DVOJE!

Sajo je čovjek mog života, moja sudbina.. moj narod, religija, nacija.
Moja politika i generacija, jedina država i okupacija. Klub za koji navijam i reprezentacija i sve dok je na prvom mjestu, pa šest mjesta prznih nemam šta da brinem, nemam oko čega da se sekiram.Hvala mu na strpljenju, sigurnosti, pažnji i svakoj obrisanoj suzi.
Hvala mu za svaki sedmi, treći i hvala mu što će moj život učiniti još ljepšim. Hvala mu što smo zajedno uspjeli puno toga, što ćemo i dalje zajedno da grabimo ka cilju.. Hvala mu što je ispred mene uvijek crveni tepih prostirao i što nisam tegobe osjećala. Hvala mu za sve!Image and video hosting by TinyPic


Dok smo mi nama jasni, nek smo cijelom svijetu nejasni!
Voljeti.Čarobnih:66261