S<3M!
Voljeti.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo..

21.10.2018.

..boja moje požude!

Svaki dan je poseban. Nekad dobar, nekad loš, nekad težak.. Ali, svaki dan je, još jedan divan dan. On je još jedna stranica knjige našeg života, zato ga 'ispišimo' najljepšim mislima i dobrim dijelima.
Maloprije sam (opet)pregledala slike i videe sa naše svadbe. Posvetila sam im se posebno, najposebnije i sve jednu po jednu NAŠU ZAJEDNIČKU SLIKU do u detalje proučavala. Posvetila sam se i ostalim slikama i videima, ali NAŠIM posebno.

Pronašla sam ih par koji su me oduševili, više nego ranije. Pregledala sam ih pažljivo, pratila svaki naš pokret, pogled, zagrljaj, poljubac.. sviđaju mi se jako, najjače.
I uvijek kažem svima, ne zamjerite mi što mi je 12. Maj najljepši dan na svijetu. Ja, jednostavno, ne umijem drugačije od onoga što mi srce kaže.

Kada mi zafali, ja plačem gdje god bila. To je tuga, ali drugačija od drugih. Plačem jer ga volim i plačem jer mi fali. Prije par dana sam bila kod njegove nane i ona kaže da su mi tužne oči, da ONA zna koliko on meni fali i da mi u očima vidi koliko ga volim. (:
Vjerujem da zna i da vidi!
Ali, kako koji dan prolazi, bojim život.
Danas sam CRVENA.
Zna i nana da sam sretna kada nosim crveno. Već je to jednom spomenula Saji kada smo za Bajram pile kafu, a ja bila u crvenoj košulji. Tada mu je rekla 'Mirela nosi crveno, sigurno je sretna'.

I sad sam sretna..
I danas sam crvena. :)
A koja ste Vi danas boja?


Voljeti.Čarobnih:74874