S<3M!
Voljeti.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo..

13.01.2020.

- 2o2o

Dragi moji i drage moje, prvi blog u Novoj godini!

Nove godine zasigurno stižu, čak i onima koji ih ''ne čekaju''. Međutim, sva čar i jeste u čekanju, a ne u Novoj godini. Lijepo je ponekad, čekati nešto u šta ste uvjereni da će doći. Čekali smo u životu razne stvari, to svi znamo, a uvijek su nam i zasigurno dolazile samo Nove godine. :)
Ja Vam želim zdravlje, ljubav, sreću i uspjeh; da volite i budete voljeni zbog toga kakvi jeste ili još bolje, uprkos tome kakvi jeste :P To je osnov svega.


#sedmijanuar
Meni će uvijek, ma koliko god bilo hladno i tmurno, ovaj dan svake godine zasigurno biti jedan od ljepših. S. i ja smo zajedno pet godina. (: Već pet godina me bude njegove poruke za dobro jutro i uspavljuju one za laku noć. Unazad nešto više od godinu dana koliko smo u braku, to radimo poljupcima i ljepše nam je. Uvijek kažem, da od nule život biram birala bi' da njega imam.
Uvijek i zauvijek, štitit ću našu ljubav, nas dvoje od onih koji nam ne žele dobro i biću tvoje utočište.. tvoja sigurna i mirna luka, gdje se sklanjaš od svih umora, svih loših stvari, nedaća.. Biću neko kome možeš da vjeruješ, neko ko će ti biti oslonac, vjetar u leđa za sve tvoje ideje. Ti mene samo nastavi da voliš kao svih ovih godina i čuvaj moja leđa. Tada sam najsigurnija!


Čarobnih:95366